Jelena Ostapenko, prima victorie la Turneul Campioanelor

Sportiva din Letonia a trecut în două seturi de Karolina Pliskova, 6-3, 6-1, în primul meci al zilei din Grupa Albă a Turneului Campioanelor ce se desfăşoara la Singapore.

1955 afișări
Imaginea articolului Jelena Ostapenko, prima victorie la Turneul Campioanelor

Jelena Ostapenko, prima victorie la Turneul Campioanelor

Jelena Ostapenko a reuşit astfel prima sa victorie la Turneul Campioanelor şi a urcat provizoriu pe locul secund, până la terminarea meciului dintre Muguruza şi Williams, meci care va oferi şi cea de-a doua semifinalistă a competiţiei

Ostapenko a câştigat meciul cu Pliskova în doar 66 de minute, însă este deja eliminată din competiţie, în timp ce adversara sa şi-a asigurat prima poziţie în Grupa Albă, după cele două victorii obţinute în meciurile cu Muguruza şi Williams.

Ultimele două meciuri din grupe vor avea loc vineri. Caroline Wozniacki, deja calificată în semifinale o va întâlni pe Caroline Garcia, în timp ce numărul 1 WTA, Simona Halep va trebui să câştige jocul cu Elina Svitolina pentru a fi sigură de locul printre cele mai bune patru sportive de la Singapore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici