Tone de legume, aruncate din elicoptere pentru animalele din Australia. FOTO

Misiunea, cunoscută sub numele de Operaţiunea Rock Wallaby, are ca scop asigurarea hranei pentru animalele afectate de incendiile din Australia. Oficialii au distribuit, cu ajutorul elicopterelor, peste 1.000 de kilograme de cartofi dulci şi morcovi în ultima săptămână, a relatat CNN.

2051 afișări
Imaginea articolului Tone de legume, aruncate din elicoptere pentru animalele din Australia. FOTO
„Furnizarea hranei suplimentare este una dintre strategiile-cheie desfăşurate pentru salvarea speciilor pe cale de dispariţie”, a declarat Matt Kean, ministrul Mediului. „Evaluările iniţiale ale pagubelor produse de incendii indică faptul că habitatul mai multor populaţii importante de animale a fost ars.”
 
Kean s-a referit în mod special la 15 specii de marsupiale, care sunt considerate acum pe cale de dispariţie în New South Wales, potrivit CNN.
 
 
Aproape jumătate de miliard de animale au fost afectate doar de incendiile din New South Wales, cifră care include păsări, reptile şi mamifere. Numărul real este, cel mai probabil, mult mai mare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici