SUA şi China au semnat prima etapă a unui acord comercial „istoric”

Preşedintele SUA, Donald Trump, a salutat, miercuri, un Acord comercial "istoric" între Statele Unite şi China, cu ocazia semnării primei etape a tratatului cu principalul negociator chinez, Liu He, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

8293 afișări
Imaginea articolului SUA şi China au semnat prima etapă a unui acord comercial „istoric”

SUA şi China au semnat prima etapă a unui acord comercial „istoric”

"Astăzi este o etapă istorică, o etapă care nu mai fusese atinsă cu China, spre un acord comercial corect şi reciproc între Statele Unite şi China", a declarat Donald Trump.

"Ştim că vor fi în continuare disensiuni între ţările noastre, dar această zi marchează începutul unui nou capitol în relaţiile comerciale dintre cele mai mari economii ale lumii", a afirmat, la rândul său, vicepreşedintele american, Mike Pence.

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a declarat că Acordul comercial cu SUA este benefic pentru "întreaga lume".

Donald Trump a confirmat că intenţionează să se deplaseze în China pentru continuarea negocierilor în sensul Etapei a II-a a Acordului comercial bilateral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici