Vela îl susţine pe Orban la alegerile din PNL: „A condus România în cel mai dramatic an”

  • Preşedintele PNL Caraş-Severin, fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, că îl susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat.
  • Marcel Vela a spus, în conferinţă de presă, că atât el, cât şi organizaţia PNL Caraş-Severin, vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat.
289 afișări
Imaginea articolului Vela îl susţine pe Orban la alegerile din PNL: „A condus România în cel mai dramatic an”

Vela îl susţine pe Orban la alegerile din PNL: „A condus România în cel mai dramatic an”

Marcel Vela a spus, în conferinţă de presă, că atât el, cât şi organizaţia PNL Caraş-Severin, vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat.

„Şi eu ca preşedinte, sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi că şi în luna martie am votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii domnului Ludovic Orban ca şi în viitor la competiţia din luna septembrie să fim alături de domnia sa. Argumentele sunt foarte multe, pot spune în câteva cuvinte doar că a dovedit ca premier în cel mai dramatic an al României de după cel de-al doilea război mondial că a avut curajul şi priceperea să guverneze România şi să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive, o ştiţi cu toţii”, a spus Vela.

Congresul PNL, la care se va alege preşedintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici