EA încheie parteneriatul de peste două decenii cu FIFA în domeniul jocurilor video. Din 2023 va fi înlocuit de o nouă franciză

EA Sports a anunţat că FIFA 23 va fi ultimul joc din lunga sa serie de jocuri video de fotbal, urmând să fie înlocuit de o nouă franciză numită EA Sports FC.

838 afișări
Imaginea articolului EA încheie parteneriatul de peste două decenii cu FIFA în domeniul jocurilor video. Din 2023 va fi înlocuit de o nouă franciză

Compania a declarat anterior că îşi revizuieşte acordul de licenţă cu organismul internaţional de conducere a fotbalului, dar că, în orice caz, îşi va păstra drepturile de numire a ligilor, jucătorilor şi stadioanelor, care sunt separate de acordul cu FIFA, scrie Sky Sports.

Într-un anunţ făcut marţi, compania a declarat că va mai lansa încă un joc cu FIFA, care este partenerul său actual pentru drepturile de denumire.

Apoi, noua serie va fi lansată în vara anului 2023, a precizat aceasta.

Compania a adăugat că FIFA 23 va fi "cel mai extins joc al său de până acum [...] cu mai multe caracteristici, moduri de joc, conţinut pentru Cupa Mondială, cluburi, ligi, competiţii şi jucători decât orice alt titlu FIFA de până acum".

EA Sports a adăugat: "Portofoliul nostru unic de licenţe cu peste 19.000+ jucători, peste 700+ echipe, peste 100+ stadioane şi 30 de ligi în care am continuat să investim timp de decenii va fi în continuare acolo, în mod unic în EA Sports FC. Aceasta include parteneriate exclusive cu Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, MLS - şi multe altele care vor urma".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici