Plecare majoră la Apple. Persoana responsabilă de designul iPhone şi smartwatch-ul Apple se retrage

Persoana responsabilă de designul iPhone şi smartwatch-ul Apple se retrage, aducând o schimbare în cele mai importante linii de produse ale companiei.

1240 afișări
Imaginea articolului Plecare majoră la Apple. Persoana responsabilă de designul iPhone şi smartwatch-ul Apple se retrage

Plecare majoră la Apple. Persoana responsabilă de designul iPhone şi smartwatch-ul Apple se retrage

Tang Tan va pleca în februarie, potrivit Bloomberg. Divizia îşi reorganizează atribuţiile pentru a gestiona tranziţia. Mai mulţi adjuncţi primesc roluri extinse ca parte a schimbărilor.

iPhone şi Apple Watch sunt esenţiale pentru operaţiunile Apple, reprezentând mai mult de jumătate din veniturile de 383,3 miliarde de dolari ale gigantului tehnologic de anul trecut. Tan a fost, de asemenea, responsabil pentru proiectarea accesoriilor şi a supravegheat echipa care se ocupă în mare parte de dezvoltarea căştilor AirPods.

Persoane familiarizate cu operaţiunile Apple spun că plecarea lui Tan este o lovitură şi că acesta a luat decizii critice cu privire la cele mai importante produse Apple. Dincolo de iPhone, munca sa la Watch şi AirPods a ajutat la transformarea acestor dispozitive în motoare majore de creştere pentru compania din Cupertino, California.

În cadrul structurii organizaţionale a Apple, echipa de design de produs lucrează îndeaproape cu grupurile de design industrial şi de operaţiuni. Echipa lui Tan are un control strâns asupra caracteristicilor produselor, inclusiv asupra aspectului dispozitivelor şi a modului în care acestea sunt proiectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici