Telefon cu gaură. Primii cumpărători ai noului Google Pixel 5 au avut parte de o surpriză neplăcută

  • Primii cumpărători ai noului Google Pixel 5 au avut parte de o surpriză neplăcută
  • Mai multe unităţi au venit cu o gaură vizibilă între display şi carcasa telefonului
  • Cumpărătorii au cerut înlocuirea device-ului, însă şi noile unităţi aveau problema
447 afișări
Imaginea articolului Telefon cu gaură. Primii cumpărători ai noului Google Pixel 5 au avut parte de o surpriză neplăcută

Telefon cu gaură

Te-ai obişnuit ca un nou telefon să lase o gaură în buget, dar probabil nu aşteptai ca telefonul să vin cu propria gaură.

 
Au păţit-o mai multe persoane care au cumpărat noul vârf de gamă de la Google, Pixel 5. Forumurile companiei s-au umplut de imagini care arată cum există un spaţiu între display şi carcasă. Utilizatorii spun că au sesizat problema cum au scos telefonul din cutie. Mai mult, când au cerut înlocuirea telefonului, device-ul primit la schimb avea aceeaşi problemă.
Google nu a confirmat oficial că există o problemă generală cu telefonul sau dacă este vorba doar de un lot defect. Vestea vine într-un moment prost în condiţiile în care telefonul era criticat pentru performantele sale. În plus, competiţia e dură: Apple tocmai a lansat iPhone 12 iar Huawei urmează să prezinte şi ea seria Mate 40 (Meit).
 
Arujn Maini, youtuber, a precizat: ”Nu glumesc, software-ul de pe acest telefon este la un pas de science-fiction. Dacă faci un portret, poate să creeze un model 3D al acesteia. Şi poţi să adaugi lumină care nu exista. Poţi refocaliza în fotografii deja făcute, poţi elimina culori din background. Este atât de distractiv. Nu am văzut în viaţa mea un software atât de capabil pe un hardware atât de limitat ”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici