Xiaomi Mi 11 Ultra, noul rege al telefoanelor

  • Xiaomi a prezentat două telefoane de top, Mi 11 Pro şi Mi 11 Ultra.
  • Vârful de gamă este Mi 11 Ultra, noul lider din topul DxO Mark.
  • Xiaomi a fost al treilea producător din lume în 2020, după Apple şi Samsung.
2300 afișări
Imaginea articolului Xiaomi Mi 11 Ultra, noul rege al telefoanelor

Xiaomi Mi 11 Ultra, noul rege al telefoanelor

Xiaomi este de câţiva ani un rival pe măsură pentru Apple şi Samsung, iar acum se laudă că are cel mai tare telefon din lume.

Mi 11 Ultra este noul vârf de gamă de la Xiaomi şi tocmai a urcat pe primul loc în top DxO Mark. Ce înseamnă asta? Are cea mai bună cameră pentru un telefon mobil. 
Cu un scor de 143, a depăşit fostul lider, Huawei Mate 40 Pro Plus. Noul telefon de top de la Xiaomi are un al doilea display lângă camere şi sunet de la Harman Kardon. 
 
Mi 11 Ultra pleacă de la un preţ de 900 de dolari şi ajunge până la 1.300, în funcţie de versiunea aleasă. La acelaşi nivel cu rivalii iPhone 12 şi Samsung Galaxy S21.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici