Video Fii pe fază, Project Cars 3 se lansează pe PlayStation 4, Xbox One şi PC

  • Slightly Mad Studios au anunţat lansarea Project Cars 3
  • Noul proiect al francizei apare în vara aceasta, la o data care nu a fost încă făcută publică
  • Producătorii au fost destul de secretoşi cu detaliile
129 afișări

Gamer sau nu, cred că ai jucat măcar odată un joc de curse de maşini.  La fel este şi Alex, un gamer pasionat, care ne-a spus câteva lucruri despre noul Project Cars 3. Detalii au dat şi cei de la Slightly Mad Studios care au anunţat lansarea jocului pentru mai toate platformele existente, PlayStation 4, Xbox One şi PC. Noul proiect al francizei apare în vara aceasta, la o data care nu a fost făcută încă publică. Trebuie să ştii că jocul va merge mai degrabă spre zona „Need for Speed” decât spre zona simulatoarelor de curse. Vei putea să îţi alegi şi să-ţi customizezi maşina, să-ţi personalizezi pilotul şi să alegi circuitul pe care să concurezi.

Alex, gamer:  “Jucătorii vor putea alege dintre 200 de maşini de elită, 140 de circuite globale şi vor avea nişte evenimente de 24 de ore, cu diferite variaţii de vreme si, bineînţeles, reward-uri pe măsură.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici