Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 11 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 11 iunie 2019.

132 afișări

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, în această dimineaţă, o avertizare hidrologică pentru fenomene imediate cod portocaliu de inundaţii. AtenţionareaG vizează râurile mici din bazinele hidrografice Sabar şi Neajlov din judeţele Ilfov, Giurgiu şi Teleorman. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 06:30 şi expiră la ora 16:00

Grădiniţa din Capitală unde o educatoare a mutat un copil cu dizabilităţi în altă sală, în timpul unei inspecţii, a fost amendată cu 1.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, iar dascălul a primit avertisment.

Simina Tănăsescu, fost consilier prezidenţial, va depune, azi, la prănz, jurământul de învestire în funcţia de judecător al Curţii Constituţionale. Aceasta a fost propusă pentru funcţie de preşedintele Klaus Iohannis, şi îl va înlocui pe Petre Lăzăroiu.

Camera Deputaţilor dezbate, azi, de la ora 16.00, la Ora Guvernului solicitarea PNL pentru ca Teodor Meleşcanu să dea explicaţii în legătură cu problemele votului în diaspora. Simultan, Senatul dezbate şi votează moţiunea simplă a Opoziţiei la adresa ministrului de Externe.

Şeful statului, Igor Dodon, ar putea anula decretele semnate la 9 iunie de Pavel Filip, care se referă la dizolvarea Parlamentului şi stabilirea datei alegerilor anticipate, a declarat acesta aseară în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, potrivit Unimedia.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici