Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 22 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 22 mai 2019.

118 afișări

Un incendiu puternic a izbucnit, în aceaastă dimineaţa, la o brutărie din Tuzla. Flăcările s-au manifestat violent la o hală, pe 400 de metri pătraţi. Peste 20 de pompieri cu mai multe autospeciale au participat la stingerea focului.

Un poliţist din Ploieşti care s-a răsturnat cu maşina după ce a fost lovit de un alt autoturism, în această dimineaţă, în Ploieşti, este cercetat, după ce colegii lui au stabilit că avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit poliţiştilor, autospeciala de Poliţiei s-a răsturnat pe o linie de tramvai în urma impactului cu o altă maşină.

Viorel Ştefan, vicepremier al României, a fost numit membru al Curţii de Conturi a Uniunii Europene. Mandatul său urmează să înceapă pe 1 iulie, anunţă instituţia europeană. Consiliul UE a luat aceste decizii pe baza propunerilor transmise de cele două state membre UE şi după consultarea Parlamentului European.

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, azi, sesizările formulare de PNL şi USR asupra neconstituţionalităţii modificărilor Codului penal şi Codului de procedură penală, adoptate de Parlament. Pe 25 aprilie, cele două partide de Opoziţie au depus la Curtea Constituţională sesizări în legătură cu proiectul care a modificat Codul penal

Protest cu sute de persoane printre care şi membri ai Partidului Democrat, în faţa Curţii Supreme a Statelor Unite. Aceştia au protestat faţă de noile prevederi legale care restricţionează dreptul femeilor de a face avort, promulgate recent în opt state americane, potrivit Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici