Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 4 noiembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

748 afișări

Guvernul Orban merge azi în Parlament pentru votul de învestitură. Şedinţa comună va avea loc de la ora 14:00. Pentru a putea fi învestit sunt necesare cel puţin 233 de voturi, pe care premierul desemnat susţine că le are.

Guvernul aprobă, azi, indicatorii tehnico-economici pentru opt obiective de investiţii, printre care şi pentru „Spitalul regional de urgenţă Craiova”. Tot azi, Executivul va adopta proiectul privind majorarea salariului minim brut pe ţară, potrivit unui anunţ făcut de Viorica Dăncilă.

Dacian Cioloş a declarat că alianţa USR-PLUS va desemna candidaţi unici pentru alegerile locale. El a susţinut că demersurile pentru alegerea candidaţilor vor începe după alegerile prezidenţiale.

Rolele băiatului de 8 ani, care a dispărut sâmbătă din localitatea constănţeană Pecineaga, au fost găsite, aseară, de poliţişti pe o stradă din apropierea locuinţei copilului. Acesta a dispărut sâmbătă, din faţa casei, unde ieşise să se joace.

Socialistul Ion Ceban a fost ales în funcţia de primar al Chişinăului. Acesta a câştigat detaşat în faţa contracandidatului său, Andrei Năstase în turul II de scrutin pentru alegerile locale din Republica Moldova, relatează site-ul Unimedia.md.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici