Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 11 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 11 iunie 2019.

202 afișări

ANM a emis, azi, o nouă informare meteo de vremea rea, în vigoare până mâine seara. 32 de judeţe din Oltenia, Muntenia, Moldova şi Transilvania au intrat sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, până la ora 23.00.

Zeci de camioane stau la cozi în vămile spre Ungaria, după ce autorităţile ungare au impus restricţii de circulaţie pentru automarfare, până azi noapte. Cel mai mult se aşteaptă la Vama Borş, respectiv peste 5 ore.

A fost prins cel care l-a lovit cu scaunul în cap pe jandarmul de la U Cluj - Hermannstadt şi este anchetat pentru infracţiunea de tentativă de omor. Poliţia din Cluj a anunţat, în această dimineaţă, că ieri a fost identificat un bărbat de 27 de ani, din Floreşti.

Un bărbat de 32 de ani din Timiş a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 12 ani. Acesta a fotografiat-o şi a distribuit pozele prin intermediul unei aplicaţii, ameninţând-o apoi că îi va omorî sora mai mai mică dacă va vorbi.

Memebrii Consiliului Suprem de Securitate din Republicii Moldova s-au reunit azi într-o şedinţă organizată de către preşedintele Igor Dodon, după ce Dodon a semnat decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate al ţării din care fac parte Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici