Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 1 aprilie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

54 afișări

Majorarea alocaţiilor pentru copii a intrat în vigoare de astăzi, potrivit Ordonanţei 9/2019, stabilită în luna martie de Guvern. Potrivit actului normativ, primele plăţi majorate se vor face însă în luna mai.

Fostul procuror-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, astăzi, după ce s-a prezentat la Secţia 18 de Poliţie în cadrul măsurii controlului judiciar, că rămâne de văzut cât de tare au fost afectate negocierile pentru conducerea Parchetului European de evenimentele care i s-au întâmplat în ultima perioadă.

Un bărbat de 47 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, este acuzat de tentativă de omor calificat şi distrugere după ce, în timpul nopţii de duminică spre luni, ar fi încercat să îşi ucidă iubita dând foc casei acesteia, dar şi casei tatălui femeii.

Opt bărbaţi s-au sufocat într-o mină de aur neautorizată din Peru, după ce tunelul pe care îl săpau a început să emane un fum nociv, a anunţat presa locală.

Rapperul american Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost împuşcat mortal în faţa magazinului pe care îl deţinea în Los Angeles. Alte două persoane au fost rănite în incident.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici