Video Meteo #azi 20 mai: Vreme mai RECE, ploi după-amiaza/ Maximele termice ale ZILEI

Vremea se răceşte uşor la nivelul întregii ţări, comparativ cu zilele precedente. Sunt prognozate noi ploi în averse, mai ales după-amiaza, şi vânt cu intensificări, informează ANM.

423 afișări

ÎN ŢARĂ

Vremea se răceşte uşor la nivelul întregii ţări, comparativ cu zilele precedente. Sunt prognozate noi ploi în averse, mai ales după-amiaza, şi vânt cu intensificări. Maximele termice vor ajunge la 26 de grade Celsius. 24 de grade sunt prognozate la Arad, Timişoara şi Târgu Jiu, 23 la Suceava, 26 la Deva şi doar 21 de grade pe litoral.

La noapte va mai ploua ăn centrul ţării dar şi în nord, unde sunt prognozate şi descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Minima termică va ajunge la 15 grade Celsius. 10 grade se vor înregistra la Braşov, 11 la Deva, 13 la Cluj-Napoca şi Vaslui şi 14 grade la Constanţa.

BUCUREŞTI

În Capitală se anunţă ploi la orele amiezii şi la noapte şi o temperatură în scădere faţă de zilele precedente, de 26 de grade Celsius. Următoarele zile vor aduce cer variabil, şanse reduse de ploaie şi maxime de până la 24 de grade Celsius. Minimele se vor încadra între 12 şi 14 grade.

LITORAL

Pe litoral cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi moderat, iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius. La noapte cerul devine mai mult noros, iar vântul va sufla moderat. Minima termică va fi de 13 grade.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici