Video Meteo #azi 9 iulie: Vreme capricioasă cu furtuni puternice şi căderi de grindină. Temperaturile, în scădere/ Prognoza pe litoral

Vreme mai răcoroasă decât normalul perioadei, anunţă meteorologii pentru azi. Maximele termice se vor încadra între 21 şi 28 de grade Celsius.

3625 afișări

ROMÂNIA

Cerul va fi variabil iar în jumătatea de sud a ţării dar şi în centru şi Moldova se vor semnala furtuni puternice şi căderi de grindină. În Dobrogea şi sud-estul Munteniei cantităţile de apă vor fi însemnate.

La noapte, cerul devine variabil în toată ţara iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, iar minimele se vor încadra între 8 şi 18 grade, chiar mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Răcoare va fi şi în Capitală în umătoarele 3 zile. Astăzi maxima va fi de 26 de grade şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice. Mâine temperatura mai scade, până la 25 de grade iar după-amiaza sunt prognozate noi averse şi vânt cu intensificări. Şi joi temperaturile rămân mai scăzute decât normalul perioadei, dar şansele de precipitaţii scad.

LITORAL

Pe litoral vremea se anunţă instabilă azi, cu o maximă de 28 de grade Celsius. Sunt prognozate averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Izolat poate cădea şi grindina. La noapte cerul devine mai mult senin iar minima va fi de 16 grade.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Vremea va fi şi în următoarele zile răcoroasă, cu temperaturi sub nivelul celor normale pentru luna iulie. Mâine maximele se vor încadra între 19 şi 27 de grade şi sunt prognozate furtuni în sud, la deal şi la munte. Noaptea va aduce minime de 9 grade Celsius şi noi averse mai ales în sud-estul ţării. Joi, maxima zilei va fi de 20 de grade în Transilvania şi Moldova şi 28 în Lunca Dunării, iar noapte temperatura va coborî până la 6 grade în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici