Autorităţile spaniole anunţă regiunile cele mai afectate de COVID-19. Bilanţul epidemiei este în creştere

  • Spania a anunţat un nou bilanţ al persoanelor infectate cu coronavirus
  • Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la nouă
  • Au fost confirmate cazuri în Tenerife, Madrid, Barcelona şi Villareal
6204 afișări
Imaginea articolului Autorităţile spaniole anunţă regiunile cele mai afectate de COVID-19. Bilanţul epidemiei este în creştere

sursa FOTO: Profimedia

Autorităţile au anunţat miercuri că numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la nouă în Spania, potrivit La Vanguardia.

Până acum, au fost confirmate patru cazuri în Tenerife, unul în Madrid, unul în Barcelona şi unul în Villareal (Castellón), potrivit La Vanguardia.

Primii doi infectaţi, un turist german din Tenerife şi un cetăţean britanic în Mallorca, s-au vindecat, numărul actual fiind de şapte.

În Madrid, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 un tânăr de 24 de ani care a călătorit în nordul Italiei. Acesta este internat în Spitalul Carlos III, unde se află o unitate specializată de carantină.

În Tenerife, sunt patru cazuri confirmate. Un medic italian şi soţia sa şi un alt cuplu care îi însoţea, respectiv o italiancă care locuieşte în Barcelona. De asemenea, 25 de persoane apropiate acesteia au fost plasate în carantină la domiciliu. Femeia este internată de luni la Spitalul Clinic din Barcelona, după ce a călătorit în nordul Italiei. Din punct de vedere clinic, se simte bine, dar prezintă simptome de gripă.

Potrivit OMS, numărul total de îmbolnăviri a trecut de 81.000, 2.762 de morţi şi 30.098 de persoane care s-au vindecat.

Marea majoritate a cazurilor confirmate sunt în China, dar cifrele s-au diminuat în comparaţie cu zilele anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici