Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 mai: Bilanţul epidemic în Italia / Peste 5.000 de cazuri COVID-19 în Republica Moldova / SUA raportează peste 80.000 de morţi

  • Administraţia SUA suspectează China de spionaj privind cercetările pentru un vaccin / Beijingul respinge acuzaţiile
  • China raportează doar un nou caz de coronavirus
  • Numărul deceselor provocate de coronavirus se ridică la 80.000 în SUA
3020 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 mai: Bilanţul epidemic în Italia / Peste 5.000 de cazuri COVID-19 în Republica Moldova / SUA raportează peste 80.000 de morţi

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 mai: Numărul deceselor provocate de coronavirus se ridică la 80.000 în SUA / Rusia, acuzată că nu raportează numărul real al morţilor

Record negativ: Cu peste 40.000 de decese, Marea Britanie raportează cele mai multe morţi provocate de COVID-19 în Europa

Numărul total al deceselor din Marea Britanie atinge cifra record de 40.000 astăzi. Situaţia critică din regat i-a transformat pe britanici în „pacientul” Europei. Astfel, Marea Britanie a devansat Italia în topul negativ al deceselor survenite din cauza Covid-19.

Cifrele publicate astăzi de Oficiul pentru Statistică Naţională au relevat o realitate sumbră. Datele au evidenţiat faptul că numărul total al deceselor produse în această perioadă scurtă de timp este echivalent cu numărul total înregistrat în ultimii 5 ani.

Bilanţul epidemic a ajuns la 30.911 morţi în Italia. Numărul cazurilor înregistrate 

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30.911 morţi în Italia, cu 172 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 221.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat, marţi seară, că bilanţul epidemic este de 30.911 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 221.216.

Peste 5.000 de cazuri de COVID-19 în Republica Moldova. Până acum, au fost raportate 182 decese

Ministerul Sănătăţii a anunţat încă 159 de cazuri noi de COVID 19 în Republica Moldova. Numărul total de cazuri a depăşit limita de 5.000 de persoane. Din cele 159 de cazuri înregistrate azi, 25 sunt cadre medicale.

Galerie foto. Cehia se îndreaptă spre normalitate. Oamenii au ieşit la terase să sărbătorească cu bere relaxarea restricţiilor
 
Terasele şi berăriile din Cehia s-au redeschis luni, spre bucuria consumatorilor de bere. Guvernul din Cehia a decis, începând de luni, relaxarea măsurilor de restricţie impuse în contextul epidemiei.
 
Imagini greu de privit. Mai mulţi deţinuţi din SUA se infectează deliberat cu noul coronavirus în speranţa că vor fi eliberaţi
 
Deţinuţi de la o închisoare din zona Los Angles au băut din aceeaşi cană cu scopul de a se infecta unul pe celălalt.
 
Previziune sumbră. Medicul Anthony Fauci spune că „nu este practic nicio şansă” ca noul coronavirus să fie eradicat
 
Medicul Anthony Fauci a spus, pentru NBC Sports, că din cauză că SARS-CoV-2 este atât de contagios şi se răspândeşte cu atâta uşurinţă în rândul oamenilor fără simptome, riscurile de a organiza evenimente sportive cu mulţi spectatori ar fi imense pentru oameni, potrivit Business Insider.
 
Rusia nu raportează numărul real al morţilor din cauza coronavirus, potrivit unei analize Financial Times
 
Rusia a raportat până  acum peste 220.000 de cazuri de coronavirus şi puţin peste 2.000 de morţi. Mult mai puţin decât cifra reală, arată o analiză a publicaţiei Financial Times.
 
 
Numărul cazurilor de coronavirus au ajuns la 170.508 în Germania
 
Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a ajuns la 170.508, au arătat marţi datele Institutului pentru boli infecţioase Robert Koch (RKI), potrivit Reuters.
 
Administraţia SUA suspectează China de spionaj privind cercetările pentru un vaccin / Beijingul respinge acuzaţiile
 
Biroul Federal de Investigaţii (FBI) şi Departamentul pentru Securitate Internă din SUA pregătesc emiterea unui avertisment referitor la presupuse activităţi de spionaj ale Chinei pentru sustragerea datelor despre dezvoltarea unui vaccin anticoronavirus, Beijingul respingând acuzaţiile.
 
Numărul deceselor provocate de coronavirus se ridică la 80.000 în SUA
 
Decesele cauzate de coronavirus în SUA au atins luni 80.000 după ce aproape toate statele americane au luat măsuri pentru relaxarea măsurilor de izolare a populaţiei, potrivit Reuters.
 
China raportează doar un nou caz de coronavirus
 
China a raportat doar un nou caz de coronavirus pentru data de 11 mai, în scădere de la 17 cazuri înregistrate cu o zi mai devreme, conform datelor de marţi ale Comisiei Naţionale de Sănătate, informează Reuters.
 
Anunţ surpriză al lui Boris Johnson: S-ar putea să nu existe un vaccin. Ne pregătim pentru acest scenariu. Speranţa nu e un plan
 
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seară, un plan de relaxare a restricţiilor antiepidemice, afirmând că autorităţile trebuie să se pregătească pentru scenariul în care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici