Coronavirus în lume LIVE UPDATE 22 aprilie: SUA înregistrează peste 45.000 de decese. Noul bilanţ epidemic din Italia / Şeful CDC avertizează că al doilea val COVID-19 ar putea fi mai rău

3707 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 22 aprilie: SUA înregistrează peste 45.000 de decese. Noul bilanţ epidemic din Italia / Şeful CDC avertizează că al doilea val COVID-19 ar putea fi mai rău

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 22 aprilie: SUA înregistrează peste 45.000 de decese / Şeful CDC avertizează că al doilea val COVID-19 ar putea fi mai rău şi va reapărea în sezonul rece

Bilanţul epidemic a ajuns la 25.085 de morţi în Italia / În total, 187.327 de cazuri de coronavirus

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat miercuri seară că bilanţul epidemic este de 25.085 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 187.327.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.370 de noi cazuri confirmate şi 437 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de cotidianul La Stampa.

Şeful CDC avertizează că al doilea val COVID-19 ar putea fi mai rău şi va reapărea în sezonul rece
 
Se preconizează că un al doilea val de coronavirus va lovi Statele Unite în iarna viitoare şi ar putea lovi mult mai rău decât primul, deoarece probabil va reapărea la începutul sezonului gripal, a avertizat directorul Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, potrivit Reuters.
 
SUA înregistraeză peste 45.000 de decese, numărul lor dublându-se în puţin peste o săptămână
 
Decesele cauzate de coronavirus în SUA au atins marţi 45.000, dublându-se în puţin peste o săptămână, în timp ce numărul total de cazuri a urcat la peste 800.000, potrivit unui raport al Reuters.
 
Numărul deceselor din Marea Britanie a depăşit 17.000, cu peste 129.000 de cazuri în total
 
Marea Britanie a anunţat astăzi alte 828 de decese cauzate de coronavirus, ducând numărul total de victime din regat la 17.337, în timp ce numărul de cazuri confirmate a crescut la 129.044, conform datelor publicate de Ministerul Săănătţii, informează Reuters. 
 
New York Times: Cel puţin 25.000 de decese cauzate de COVID-19 nu au fost raportate
 
Cel puţin 25.000 de persoane au murit în timpul pandemiei în ultima lună decât raportul oficial al numărului de decese Covid-19, arată o analiză a datelor privind mortalitatea din 11 ţări - oferind o imagine mai clară, chiar dacă este încă incompletă, a crizei coronavirusului, potrivit New York Times.
 
Trump va suspenda temporar accesul imigranţilor în SUA, inclusiv loteria vizelor
 
Donald Trump a anunţat că va interzice accesul emigranţilor în Statele Unite ale Americii pentru 60 de zile, pentru a proteja locurile de muncă ale cetăţenilor SUA, scrie Business Insider. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici