India, cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume pentru a doua zi consecutiv. / 12 persoane au murit în incediu într-un spital Covid-19

  • India a raportat vineri cel mai mare bilanţ de cazuri de coronavirus din lume, pentru a doua zi consecutiv.
  • Şi decesele zilnice au ajuns la un record de 2.263.
  • 12 persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu care a izbucnit la un spital pentru pacienţii Covid-19.
998 afișări
Imaginea articolului India, cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume pentru a doua zi consecutiv. / 12 persoane au murit în incediu într-un spital  Covid-19

India, cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume pentru a doua zi consecutiv. / 12 persoane au murit în incediu într-un spital Covid-19

India a raportat vineri cel mai mare bilanţ de cazuri de coronavirus din lume, pentru a doua zi consecutiv, depăşind 330.000 de infectări în ultimele 24 de ore, relatează Reuters.
 
Şi decesele zilnice au ajuns, de asemenea, la un record de 2.263, a declarat Ministerul Sănătăţii, în timp ce oficialii din nordul şi vestul Indiei, inclusiv din capitala New Delhi, au avertizat că majoritatea spitalelor sunt pline şi că lipseşte oxigenul.
 
În acest context, într-un spital dintr-o suburbie a oraşului Mumbai care trata pacienţi Covid-19 a avut loc un incendiu în care şi-au pierdut viaţa 12 persoane. Focul ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit în secţia ATI, potrivit Times of India.
 
"12 persoane au murit în incendiu, conform informaţiilor pe care le avem până acum", a declarat un oficial al departamentului de pompieri.
 
Miercuri, alţi 22 de pacienţi cu COVID-19 au murit la un spital public din statul Maharashtra, după ce au rămas fără oxigen din cauza unei scurgeri la un rezervor. Un alt incident a avut loc pe 26 martie, când  cel puţin 9 pacienţi cu coronavirus au murit într-un incendiu la un  spital din Mumbai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici