Italia raportează cel mai mic număr de decese asociate COVID-19 din octombrie

  • Bilanţul este cel mai scăzut de la jumătatea lunii octombrie.
  • Italia a înregistrat 126.046 decese asociate pandemiei de coronavirus din februarie anul trecut.
  • Până în prezent, Italia a raportat 4,216 milioane de cazuri.
786 afișări
Imaginea articolului Italia raportează cel mai mic număr de decese asociate COVID-19 din octombrie

Italia raportează cel mai mic număr de decese asociate COVID-19 din octombrie

Italia a raportat duminică 44 de decese asociate Covid-19, de la 83 înregistrate cu o zi înainte. Bilanţul este cel mai scăzut de la jumătatea lunii octombrie, în timp ce numărul zilnic al noilor infecţii a scăzut la 2.949 de la 3.351, a declarat Ministerul Sănătăţii, relatează Reuters.
 
Italia a înregistrat 126.046 decese asociate pandemiei de coronavirus de la izbucnirea din februarie anul trecut, a doua cea mai mare valoare din Europa după Marea Britanie şi a şaptea cea mai mare din lume.
 
Până în prezent, Italia a raportat 4,216 milioane de cazuri.
 
Duminică, numărul cazurilor pozitive a crescut cu 2.949 şi a ajuns la un total de 4,2 milioane, potrivit datelor comunicate de Protecţia Civilă şi Ministerul Sănătăţii din Italia.
 
Aproximativ 11,8 milioane de persoane, aproape 20% din populaţia ţării, au fost vaccinate în Italia.

Ministerul Sănătăţii a declarat că a extins până la 21 iunie interdicţia pentru călătorii care sosesc din India, Bangladesh şi Sri Lanka.

 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici