Video Membrii PNL şi zeci de jurnalişti, testaţi pentru coronavirus în Parlament | VIDEO

  • Angajaţii DSP iau vineri probe de la jurnaliştii care au participat la ultimele evenimente ale Guvernului, PNL sau Parlamentului.
  • Membrii Guvernului aşteaptă într-o altă cameră să fie testaţi.
  • Premierul a cerut o anchetă epidemiologică, după ce un senator PNL a fost confirmat cu Covid-19.
813 afișări

Imediat după ce a aflat că un senator PNL este infectat cu noul coronavirus, premierul interimar Ludovic Orban a cerut să se facă o anchetă epidemiologică.

În scurt timp, la Parlament au ajuns medicii DSP pentru a preleva probe de la jurnaliştii care au participat în ultima săptămână la evenimentele de la Parlament, Guvern sau PNL.

De asemenea, toţi membrii PNL vor fi testaţi. Şi Cabinetul Orban se află la Parlament. Aceştia sunt într-o cameră separată şi aşteaptă ca medicii să termine de luat probe jurnaliştilor.

La ora transmiterii ştirii, îmbrăcaţi corespunzător, medicii de la DSP fac teste încontinuu jurnaliştilor. Cel care conduce intreaga operaţiune este chiar ministrul Sănătăţii, Victor Costache. El urmăreşte atent cum se iau testele şi după fiecare testare le spune jurnaliştilor să plece acasă.

Testările au început după ce un senator PNL care a fost la Bruxelles a fost confirmat vineri cu noul coronavirus. Senatorul a participat la şedinţa PNL de luni, dar şi la plenul Senatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici