Ministrul Sănătaţii al nemţilor, Jens Spahn, bagă oamenii în sperieţi: „Germanii vor fi vaccinaţi, recuperaţi sau morţi la sfârşitul iernii”

„Aproape toţi” nemţii „vor fi vaccinaţi, vindecaţi sau morţi la sfârşitul iernii”. Ministrul Sănătăţii, Jens Spahn, a spus acest lucru la o conferinţă de presă la Berlin, astăzi, adresând un apel dramatic cetăţenilor de a se vaccina.

6723 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătaţii al nemţilor, Jens Spahn, bagă oamenii în sperieţi: „Germanii vor fi vaccinaţi, recuperaţi sau morţi la sfârşitul iernii”

Jens Spahn

„Acest lucru este foarte probabil cu varianta delta”, a adăugat oficialul. Persoanele nevaccinate sunt foarte susceptibile de a face Covid, a explicat el.

În Saxonia germană, situaţia sănătăţii publice este atât de gravă încât există riscul de a fi nevoit să se recurgă la triaj în secţie. Aşa a spus preşedintele Camerei Regionale a Medicilor, Erik Bodendieck, vorbind pentru NDR Info.

Dacă situaţia nu se va schimba, va trebui să ne gândim cine trebuie tratat şi cine nu, a explicat el: „Triajul va trebui să fie pus în aplicare şi vom vorbi despre asta săptămâna aceasta cu colegii mei şi colegii mei din spitale”.

Administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid pentru cei peste 40 de ani s-a deschis oficial, astăzi, în Italia. Ieri, noile cazuri de Covid în Italia au fost 9.709. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici