Video Rămâi în casă, dacă îţi pasă! Mesajul emoţionant al unei românce de 7 ani din Napoli | VIDEO

  • O fetiţă româncă din Napoli, atrofie musculară spinală, le cere oamenilor să rămână în case
  • Deborah Maria: Stai şi tu acasă! Astfel mă ajuţi pe mine şi te ajuţi şi pe tine
  • Izolarea socială este principala recomandare pentru a stopa răspândirea virusului
3113 afișări

Rămâi în casă, dacă îţi pasă! Ai auzit mesajul de la autorităţi, dar poate nu l-ai luat în serios. Hai să ţi-o arăt pe Deborah Maria, o româncă de şapte ani din Napoli, bolnavă de atrofie musculară spinală. Ea o să îţi explice de ce e bine să respecţi recomandările specialiştilor.  

”Salut! Sunt Deborah, am şapte ani şi sufăr de AMS (n.red.: atrofie musculară spinală). Când mă-mbolnăvesc, reuşesc cu greu să respir. De când a apărut acest virus, eu şi familia mea stăm în casă. Stai şi tu acasă! Astfel mă ajuţi pe mine şi te ajuţi şi pe tine însuţi. Ciao, te pup!”, a fost mesajul tinerei românce.

Ce zici, te-a convins?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici