Video INTERVIU - DJ ”Hodor”, uriaşul din "Urzeala tronurilor", la Untold: În România cel mai mult îmi plac oamenii, sunt foarte deschişi - GALERIE FOTO, VIDEO

Kristian Nairn, "uriaşul" care a interpretat rolul Hodor în ”Urzeala tronurilor”, a mixat, sâmbătă seara, pe o scenă a Festivalului Untold în calitate de DJ. "Nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei", a spus actorul, mărturisind că în România cel mai mult îi plac oamenii, foarte deschişi.

3638 afișări

Vezi mai jos GALERIA FOTO 

Irlandezul Kristian Nairn se transformă în spatele pupitrului şi devine un virtuoz al platanelor. Cu căştile pe urechi, mişcându-se în ritmul muzicii, actorul – DJ a mixat peste o oră pe o scenă din cadrul Festivalului Untold în faţa câtorva sute de tineri extaziaţi, care i-au scandat minute în şir numele din film, "Hodor", şi l-au aplaudat frenetic.

”Îmi place aici la Cluj, îmi place oraşul, am mai fost în România de câteva ori până acum, la Bucureşti. Îmi plac cel mai mult oamenii, sunt foarte deschişi şi ospitalieri, a fost o plăcere să mă reîntorc. Despre Untold, am văzut line-up-ul, lista de artişti, trupe şi DJ care vor urca pe scene, sunt cei mai mari din lume, şi nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei. Îmi place foarte mult atmosfera de la festival, care este incredibilă, şi publicul, care este fenomenal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Kristian Nairn.

Actorul – DJ consideră că actoria şi muzica sunt lucruri diferite, dar au, totuşi, un punct comun.

”Când eşti DJ vezi reacţia mulţimii, a publicului din faţa scenei, iar ca actor în filme sau seriale, observi, din nou, reacţia publicului pentru rolul pe care îl joci. Ca actor te poţi transforma în altcineva, dar acelaşi lucru îl poţi face şi de pe scenă, din spatele pupitrului. Eu nu mă gândesc ce voi mixa înainte de a urca pe scenă, după ce urc, închid ochii şi mă las în voia muzicii. Este o decizie de moment ce voi mixa”, a spus DJ-ul.

Acesta nu ştie ce îi place mai mult, să fie actor sau DJ, dar se bucură că are timp pentru amândouă job-uri, pe care le iubeşte în aceeaşi măsură.

”Totuşi, parcă muzica îmi place mai mult, pentru că face parte din viaţa mea încă de când m-am născut, nu îmi imaginez viaţa fără muzică. Am ocazia să călătoresc peste tot prin lume, să întâlnesc mulţi oameni, nu mă pot plânge din acest punct de vedere. În paralel, jucam şi în <Urzeala tronurilor> şi eram şi DJ, plecam la 4 dimineaţa din barurile unde mixam şi ajungeam pe platourile de filmare, unde filmam toată ziua. Lipsa cuvintelor era binevenită, pentru că eram pe jumătate adormit. Când am primit scenariul serialului şi am văzut că am un rol în care nu vorbesc, le-am spus <chiar aşa, sunteţi serioşi?>, dar apoi mi-am dat seama că este cel mai bun rol pe care îl puteam juca. A contat şi limbajul trupului în film, ca mod de exprimare, care a înlocuit cuvintele. După ani de zile am ajuns să îl îndrăgesc”, îşi aminteşte acesta.

Îmi e un dor teribil de Hodor

Kristian Nairn a povestit că singura sa replică din film pe care o rosteşte este chiar numele personajului pe care îl interpretează, "Hodor".

”Tot ce a trebuit să spun în film a fost <Hodor>, dar a depins de intonaţie, de ceea ce trebuia să exprim. Hodor este un uriaş care a auzit de multe ori fraza <Hold the door>, şi pe care nu putea să o pronunţe în întregime, şi aşa s-a ajuns la <Hodor>. Nu a fost un rol uşor chiar dacă nu aveam replici de spus”, a adăugat acesta.

Personajul pe care îl interpreta în serialul ”Urzeala tronurilor”, Hodor, ”moare” în ultimul episod al sezonului 6, iar Kristian Nairn resimte lipsa rolului.

”Îmi e un dor teribil de Hodor. Acest rol a făcut parte din viaţa mea timp de şase ani, este ciudat să văd că serialul continuă fără mine, dar cred că opt sezoane sunt suficiente. Personajul mi-a schimbat complet viaţa. Urzeala tronurilor a ajuns un fenomen de masă, nu ştiu cu ce ar putea fi înlocuit”, a mai spus acesta.

Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor

Cariera de muzician i se datorează mamei sale, pentru că a început pianul când avea 3 ani, după care, în adolescenţă, a trecut la chitară şi a ajuns să cânte în baruri.

”Eram cam timid, chitara era rolul meu de a mă exprima în muzică. Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor, vroiam doar să cânt la chitară. Nu mă gândeam că voi ajunge să mixez, dar nu a fost greu pentru mine să trec la mixare, să devin DJ, fac asta de peste 20 de ani. S-a întâmplat pur şi simplu, cântam într-un club de noapte din Belfast, iar DJ-ul s-a îmbolnăvit şi de atunci am început cariera de DJ”, a mai spus Nairn.

După despărţirea de serial, are în plan un rol într-un film în cursul anului viitor şi într-un serial, dar vrea să îşi continue şi cariera de DJ şi să mixeze mai departe sub numele lui, nu să îşi ia un nume de scenă, deşi admite că rolul Hodor l-a ajutat pentru că este recunoscut de oameni.

DJ ”Hodor” a promis că va reveni la Cluj-Napoca anul viitor, tot la Festivalul Untold, sperând să aibă şansa de a urca din nou pe scenă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici