Video Michael Madsen nu se plictiseşte în izolare. Actorul a recreat o scenă emblematică din filmul "Reservoir Dogs" al lui Quentin Tarantino

  • Michael Madsen a recreat o scenă emblematică din filmul "Reservoir Dogs" al lui Quentin Tarantino
  • Prin acest clip, actorul vrea să-i încurajeze pe oameni să respecte distanţarea socială şi izolarea
  • Clipul este filmat acasă la Madsen. Membrii familiei sale poartă bandaje pline de sânge peste câte o ureche
144 afișări

Actorul american Michael Madsen a intrat din nou în pielea diabolicului Mr. Blonde, pentru a încuraja oamenii să respecte distanţarea socială şi izolarea. El a recreat o scenă emblematică din filmul lui Quentin Tarantino "Profesioniştii crimei".

Clipul este filmat acasă la Madsen. Toţi membrii familiei lui poartă bandaje pline de sânge peste câte o ureche. Clipul face aluzie la celebra scenă din filmul lui Tarantino, cea în care Mr. Blonde îi taie o ureche unui poliţist.

Fundalul sonor al clipului este asigurat de piesa "Stuck in the Middle With You", cântată de Stealers Wheel, inclusă şi în filmul din 1992. Clipul se încheie cu Madsen dansând, îmbrăcat cu sacou şi pantaloni de pijamale, şi cu mesajul "Stai acasă".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici