Video Pastila de Lectura: Actorul George Tănase îţi recomandă ”Scurtă istorie a beţiei”

  • Actorul George Tănase îţi recomandă ”Scurtă istorie a beţiei”, de Mark Forsyth
  • ”O carte drăguţă, amuzantă, plină de învăţături, numai bună pentru perioada asta.”
  • “Bărbaţii vor fi interesaţi automat de această carte, să vadă cum a apărut beţia.”
  • “Forsyth spune că o femeie ar fi inventat cârciuma tradiţională şi berea.”
  • George Tănase este actor de comedie, stand-up şi creator de conţinut pe YouTube
173 afișări

 

Actorul George Tănase recomandă ”Scurtă istorie a beţiei”, pentru Pastila de lectură:

”Ştiu, din titlu pare foarte funny. Eu am citit-o de curând şi m-am distrat copios, dar am şi învăţat multe lucruri. Beţia e o chestie prezentă, e şi o chestie a trecutului, şi automat va fi şi o chestie a viitorului. Bărbaţii vor fi interesaţi automat de această carte, să vezi cum a apărut beţia, de unde, cum au apărut anumite băuturi alcoolice”, explică Tănase. 

”Veţi afla din carte că şi femeile au avut un rol foarte important, dacă nu chiar mai important decât al bărbaţilor. Autorul spune că o femeie ar fi inventat cârciuma tradiţională şi tot o femeie ar fi inventat berea”.

George Tănase este actor de comedie, stand-up-er şi creator de conţinut pe YouTube. Cu o comunitate numeroasă pe social media, George Tănase strânge milioane de vizualizări la videoclipurile în care imită diferite personaje din lumea showbiz-ului. George merge în turnee de comedie prin ţară, iar în online este prezent prin sketch-uri, parodii şi show-uri de stand-up.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici