Video Smart Radio îţi recomandă 3 seriale puse de HBO la liber, pe timp de pandemie

  • The Sopranos, povestea unei familii de mafioţi din New Jersey, are în palmares 21 de premii Emmy şi 5 Globuri de Aur
  • The Wire, cronica jocurilor de putere din Baltimore, i-a lansat cariera lui Idris Elba
  • True Blood, despre vampirii emancipate din Louisiana, i-a făcut staruri pe Anna Paquin şi Alexander Skarsgård
3393 afișări

Salut ! Sunt George Mihalcea şi-ţi spun ce e de văzut pe ecranele de acasă în autoizolare.

HBO îţi la dispoziţie, gratuit, 500 de ore de programe proprii, ca un gest de bunăvoinţă pe tip de pandemie. Pentru o scurtă perioadă de tip poţi vedea fără plată 30 de filme şi documentare şi 9 seriale clasice HBO.

Unul dintre serialele de aur ale HBO de văzut sau revăzut la liber acum e The Sopranos (toate cele 6 sezoane), povestea lui Tony Soprano, un mafiot din New Jersey care încearcă să se împartă între familie şi la famiglia. The Sopranos, cu regretatul James Gandolfini în rol principal, are în palmares 21 de premii Emmy şi 5 Globuri de Aur.

The Wire, alt serial HBO memorabil de văzut sau revăzut gratis online, detaliază de-a lungul a 5 sezoane jocurile de putere din spatele afacerilor care se derulează în toate mediile sociale ale oraşului Baltimore. Bazat pe memoriile lui David Simon, un fost reporter din Baltimore specializat în infracţiuni, The Wire a contribuit decisive la ascensiunea actorului Idris Elba.

Alt serial legendar pe care-l poţi revedea la liber pe HBO este True Blood, care a avut nu mai puţin de 7 sezoane. Cronicile empancipării vampirilor din Louisiana, True Blood,  a contribuit din plin la vremea lui la consolidarea brandului HBO ca producător de seriale. Anna Paquin şi Alexander Skarsgård au fost cei doi actori ale căror cariere au fost lansate de serialul True Blood de la HBO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici