AutoBild sportscars oferă anvelopei SportContact 6 calificativul de cea mai bună din test - FOTO, VIDEO

Noua anvelopă UHP de la Continental pe primul loc la primul test comparativ al revistei AutoBild sportscars la care participă.

474 afișări
Imaginea articolului AutoBild sportscars oferă anvelopei SportContact 6 calificativul de cea mai bună din test - FOTO, VIDEO

AutoBild sportscars oferă anvelopei SportContact 6 calificativul de cea mai bună din test

“Anvelopa SportContact 6 e foarte convingătoare,” spun specialiştii

Hanovra, 4 Martie 2016. La primul test la care participă, Noua anvelopă UHP de la Continental, SportContact 6, a obţinut primul loc. La terminarea testului, ce a acoperit 10 criterii diferite, jurnaliştii experţi de la revista AutoBild sportscars a o ferit anvelopei super sportive concepută de Continental în Hanovra calificativul “exemplar” şi primul loc în clasament. Pentru a reuşi să  câştige, anvelopa de ultimă generaţie de la Continental a trebuit să îşi dovedească calităţile pe carosabil du şi uscat dar şi la rezistenţa la rulare. “La primul test la care participă, anvelopa SportContact 6 a fost foarte convingătoare,” au rezumat experţii. “Cu o manevrabilitate impresionantă şi o precizie bună a direcţiei la viraje, noua anvelopă Continental SportContact 6 a făcut o impresie bună,” au raportat ei. “Cea mai recentă anvelopa SportContact de la Continental a preluat conducerea în disciplina supremă a testelor comparative pe anvelope ultraperformante.”

Odata cu noua anvelopa UHP de la Continental, alte cinci anvelope din Europa, Asia şi America au fost testate în dimensiune 255/35 R 20 pe axa faţă şi 295/30 R 20 pe axa spate. Vehiculul de test a fost un Jaguar F-Type. "Desigur, suntem incantati de performantele deosebite ale noii noastre de anvelope high-tech sportivă, SportContact 6", a spus Alexandra Bahlmann, Director Departament Comunicare, anvelope de pasageri la Continental. "Aceste rezultate ale testelor oferă dovada clară a capacităţii noii noastre anvelope UHP premium de a transfera tehnologiile nou dezvoltate cu care este înzestrat în îmbunătăţiri ale performanţei realizate pe şosea."

Continental a prezentat pentru prima oară noua anvelopă SportContact 6, cea mai recentă anvelopa super-sport pentru segmentul de ultra înaltă performanţă, la finalul verii trecută. La dezvoltarea acestei anvelope, inginerii Continental reinventat practic compoziţia chimică a benzii de rulare, precum şi modelul benzii de rulare şi construcţia anvelopei. Peste 40 de dimensiuni sunt disponibile în prezent la dealerii de anvelope pentru jante de 19 pana la 23 de inch, iar dimensiuni noi vor fii adăugate constant. Anvelopa SportContact 6 e produsă la fabricile de anvelope Continental din Korbach, Germania şi Otrokovice, Republica Cehă.

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru transportul persoanelor şi al mărfurilor. În calitate de partener de încredere, producător internaţional de anvelope, furnizor pentru industria auto şi partener industrial, oferă soluţii sustenabile, sigure, confortabile, individuale şi accesibile. În 2014, corporaţia a generat vânzări preliminare de aproximativ 39,2 miliarde de euro la nivelul celor cinci divizii, Tire, Chassis & Safety, Interior, Powertrain şi ContiTech.  Continental are momentan aproximativ 208,000 de angajaţi în 53 de ţări.

Divizia Anvelope are în acest moment 24 locaţii de producţie şi dezvoltare la nivel mondial. Gama largă de produse şi investiţiile permanente în cercetare şi dezvoltare contribuie semnificativ la mobilitatea rentabilă şi ecologic eficientă. Fiind unul dintre principalii producători de anvelope la nivel mondial, cu peste 47.000 de angajaţi, divizia Tire a atins vânzări de 9,8 miliarde de euro în 2014.

Continental este unul dintre principalii producători de anvelope pentru automobile şi camionete şi se situează pe locul patru în clasamentul celor mai mari producători de anvelope de automobile şi camionete la nivel mondial în sectoarele comerciale de echipamente originale şi de înlocuire. Dezvoltarea produselor pentru marca Continental premium se concentrează pe optimizarea tuturor funcţiilor legate de siguranţă, reducând la minimum rezistenţa la înaintare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici