Bugetul Curţii Constituţionale a României, suplimentat în comisiile de Buget-Finanţe

Comisiile de Buget-Finanţe au aprobat sâmbătă un amendament prin care bugetul CCR este suplimentat pentru cheltuieli de bunuri şi servicii, urmând ca banii pentru cheltuieli de personal să vină la rectificarea bugetară.

208 afișări
Imaginea articolului Bugetul Curţii Constituţionale a României, suplimentat în comisiile de Buget-Finanţe

Bugetul Curţii Constituţionale a României, suplimentat în comisiile de Buget-Finanţe

''Un amendament a fost adoptat, cel cu privire la cheltuieli de bunuri şi servicii pentru organizarea unei manifestări şi pentru plata unor cheltuieli pe care le avem de făcut la Monitorul Oficial, cel cu privire la cheltuielile de personal s-a respins'', a declarat Dorneanu.

Preşedintele Curţii Constituţionale a primit însă promisiunea din partea Guvernului că vor fi alocaţi bani în plus la prima rectificare bugetară.

''Au promis că la rectificare vor găsi sumele necesare pentru a plăti. Deocamdată, pe primele luni, avem resursele alocate. M-am bucurat că am simţit un pic de colegialitate şi simpatie faţă de fostul lor coleg'', a conchis Dorneanu.

Decizia a venit în contextul în care CCR urmează să decidă săptămâna viitoare asupra ordonanţei de modificare a Codurilor Penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici