Compania aeriană Qatar Airways dublează numărul de zboruri din Bucureşti spre Doha

Qatar Airways, una dintre cele mai importante linii aeriene din lume, va introduce începând din luna august al doilea zbor zilnic pe ruta Bucureşti – Doha. Aeronavele Qatar Airways vor decola de pe aeroportul Otopeni şi vor zbura spre Doha la orele 13:10 şi 20:35, în fiecare zi.

1199 afișări
Imaginea articolului Compania aeriană Qatar Airways dublează numărul de zboruri din Bucureşti spre Doha

Compania aeriană Qatar Airways dublează numărul de zboruri din Bucureşti spre Doha

"De la inaugurarea rutei Doha – Bucureşti, în urmă cu cinci ani, am ajuns de la patru zboruri pe săptămână via Budapesta, la două zboruri directe în fiecare zi", a declarat Natali Brodnik, commercial manager Qatar Airways România. Compania aeriană este prezentă de cinci ani pe piaţa locală.

Zborurile pe ruta Bucureşti - Doha sunt deservite de o aeronavă Airbus A320, una dintre cele 190 de aeronave din flota Qatar Airways.

Tarifele de zbor pentru ruta Bucureşti – Doha pornesc de la 730 de euro, cu toate taxele incluse.

Qatar Airways, linia aeriană naţională a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene, având una dintre cele mai tinere flote din lume. Aflat în al 19-lea an de funcţionare, Qatar Airways dispune de o flotă formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinaţii de afaceri şi de vacanţă, pe şase continente.

Qatar Airways Cargo, al treilea cel mai mare transportator aerian de mărfuri din lume, deserveşte peste 50 de destinaţii exclusive de cargo la nivel mondial, prin hub-ul din Doha, transportând de asemenea mărfuri către un număr de peste 150 de destinaţii de afaceri şi de vacanţă, cu 190 de aeronave. Flota diviziei cargo a Qatar Airways este formată la momentul de faţă din opt aeronave Airbus 330Fs, zece avioane cargo Boeing 777 şi două avioane cargo Boeing 747.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici