Ministrul Transporturilor îi AVERTIZEAZĂ pe şefii regionali ai CNAIR să supravegheze atent lucrările

„Am să vin inopinat în judeţe, fără presă, şi în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-aţi rezolvat, la următoarea şedinţă nu vom mai discuta în aceeaşi formulă”, a atenţionat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la o şedinţă de urgenţă cu şefii Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri.

184 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor îi AVERTIZEAZĂ pe şefii regionali ai CNAIR să supravegheze atent lucrările

Ministrul Transporturilor îi AVERTIZEAZĂ pe şefii regionali ai CNAIR să supravegheze atent lucrările

Răzvan Cuc le-a cerut directorilor regionali ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) să fie prezenţi mai mult pe teren pentru a supraveghea atent lucrările de pe şantierele aferente fiecărei DRDP.

„Discuţiile au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuţie şi întreţinere, continuarea controalelor pe şantiere, precum şi posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Directorul general al companiei, Ştefan Ioniţă, a solicitat directorilor regionali „să se ridice la nivelul exigenţelor”, astfel încât orice problemă sesizată să fie rezolvată în timp real de către angajaţii de la drumuri, inclusiv cu utilaje proprii.

„Vă cer tuturor mai multă atenţie şi implicare în activităţile pe care le desfăşuraţi, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetăţenilor că suntem bine intenţionaţi şi că putem gestiona cu succes problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuţie, trebuie să demaraţi proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem şi alte lucrări necesare imbunătăţirii infrastructurii rutiere”, a spus directorul general al CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici