Pandemia nu îl sperie! Cristi deschide o cafenea nouă în Timişoara şi mizează pe terasă

  • În Timişoara este a patra zi consecutiv cu o rată de infectare de peste 1,5
  • Cristian Iscrulescu deschide Tucano Coffee Thailanda, în Complexul Studenţesc
  • La Braşov, Bogdan Ciocian a inaugurat cafeneaua Meron, o investiţie de 100.000 de euro
1268 afișări
Imaginea articolului Pandemia nu îl sperie! Cristi deschide o cafenea nouă în Timişoara şi mizează pe terasă

Pandemia nu îl sperie! Cristi deschide o cafenea nouă în Timişoara şi mizează pe terasă

Îţi dau acum o veste care o să te bucure.La Timişoara, se deschide o nouă locaţie unde poţi să te întâlneşti cu prietenii.

Cristian Iscrulescu a investit în plină pandemie, 250.000 de euro, în Tucano Coffee Thailanda. Lucrează de două luni la acest proiect, iar acum îşi pune toate speranţele în terasă. Şi Meron Cafe este la a 17-a cafenea, ultima fiind deschisă după o investiţie de 100.000 de euro. 

Dacă restaurantele şi cafenelele se închid, din cauza ratei mari de infectare cu COVID-19, îşi aşteaptă clienţii în aer liber.

Şi pentru că vine frigul, Cristi a cumpărat încălzitoare. Te aşteaptă cu peste 30 de sortimente de cafea şi îţi spune şi ce îţi trebuie ca să deschizi o afacere în aceste vremuri tulburi. Şi dacă va trebui să pună lacătul, Cristi e optimist : va fi doar ceva trecător.

Cristian Iscrulescu – manager Tucano Coffe: ”În primul rând ambiţie, în al doilea rând o echipă implicată şi care să accepte provocarea de a crea zâmbete în orice situaţie.   Cu zâmbet, cu tehnologie de încălzire, atât cât se poate, şi acoperământ, acoperişul terasei. Vom face o scurtă pauză şi aşteptăm momentul oportun. Până la urmă, soluţia pandemiei începe tot cu o cafea aparte, nu ?” 

Suntem pregătiţi pentru capitolul “terasă”, ca şi în celelalte locaţii şi până acum toată lumea s-a simţit bine

Tucano cafe este: 

  • este o reţea internaţională de coffee shop-uri
  • cafenelele sunt  prezente în 8 ţări
  • în România sunt 17 cafenele Tucano
  • în Timişoara mai sunt două cafenele din acest lanţ: Mexico şi Venezuela
  • primul coffee shop Tucano din lume a fost deschis în 2011, în Republica Moldova.

 

Tucano Coffee Thailanda are o capacitate de 70 de locuri + 70 de locuri pe terasă iar acum va funcţiona la jumătate din capacitate, pe terasă urmând a fii montate încălzitoare la fiecare masă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici