Video Pandemia răstoarnă topul miliardarilor din Forbes. Fondatorul aplicaţiei Zoom şi-a mărit averea cu 4 miliarde în câteva săptămâni

  • Numărul miliardarilor în lume a scăzut la 2.095 de miliardari, cu 226 mai puţini faţă de anul trecut
  • Averea lor însumată ajunge la 8.000 de miliarde de dolari, cu 700 de miliarde mai puţin decât anul trecut
  • Jeff Bezos rămâne cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 113 miliarde de dolari
4732 afișări

Banii îţi rezolvă problemele, dar nu pe toate. Nu există sumă care să te salveze atunci când îţi e scris să pleci. Să pleci, de exemplu, din topul miliardarilor. Forbes a publicat lista cu cei mai bogaţi oameni ai planetei, pentru prima oară de la apariţia pandemiei. Pe mulţi dentre ei coronavirusul i-a luat prin surprindere. 51% dintre miliardari sunt mai săraci decât anul trecut, iar 226 de bogaţi nu au mai prins topul miliardarilor anul acesa, după ce averile li s-au diminuat considerabil. Cel mai bogat om din lume rămâne Jeff Bezos.

Fondatorul Amazon are o avere estimată la 113 miliarde. Sunt şi unii pe care pandemia i-a îmbogăţit, ca Eric Yuan, fondatorul aplicaţiei Zoom, care a crescut în ultimele săptămâni cu 4 miliarde de dolari.

Sursă: Forbes

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici