Proprietarii Vitan Center cumpără teren în zona Pieţei 1 Mai pentru un proiect rezidenţial

Proprietarii companiei Vitan Center achiziţionează un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, pentru a dezvolta un proiect rezidenţial.

794 afișări
Imaginea articolului Proprietarii Vitan Center cumpără teren în zona Pieţei 1 Mai pentru un proiect rezidenţial

Proprietarii Vitan Center cumpără teren în zona Pieţei 1 Mai pentru un proiect rezidenţial

"Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale, cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deşi, în ultima perioadă, au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţă şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumpărători", a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner în cadrul Crosspoint Real Estate.

Investitorii mizează pe cererea în continuă creştere pentru apartamentele noi în zonă şi oferta limitată pe acest segment, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, care intermediază tranzacţia de vânzare.

Proiectul va începe în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici