Video Supermarketurile au stocuri suficiente pentru noi şi nu îşi vor schimba programul

  • Marile lanţuri de magazine au stocuri suficiente pentru noi toţi
  • Clienţii sunt îndemnaţi să cumpere responsabil
  • Supermarketurile au stocuri suficiente pentru noi şi nu îşi vor schimba programul
  • Magazinele nu se închid, nici nu îşi schimbă programul
3592 afișări
 
Dacă te numeri printre cei care cumpără excesiv, retailerii anunţă că nu este cazul să continui să faci asta. Magazinele au stocuri suficiente, grupuri de lucru şi program normal.
 
În urma informaţiilor apărute în presă, directorul de marketing al Aucham, Tiberiu Danetiu a explicat pentru MEDIAFAX că lanţul de magazine nu îşi închide nicio locaţie şi nu îşi modifică programul.
 
Lidl România ne-a anunţat că singurele modificări sunt dirijarea pătrunderii în magazine, pentru evitarea aglomeraţiilor. Însă, retailerul a comunicat că nu sunt probleme cu stocurile, iar programul rămâne acelaşi ca până acum.
 
Asociaţia Marilor Reţele Comerciale (AMRC) spune că există stocuri suficiente şi roagă oamenii să cumpere responsabil, în funcţie de nevoi şi nu de panică pentru a nu se forma aglomeraţie inutilă.
 
Telefon George Bădescu, director general Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România: „Încurajăm achiziţia responsabilă. A face stocuri mari acasă ar putea la un moment dat să se transforme într-o problemă pentru că toate acestea au termene de valabilitate”.
 
Românii cumpără în continuare produse neperisabile şi de igienă. Magazinele spun că se vând cel mai repede pastele şi conservele, dar şi hârtia igienică şi dezinfectaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici