Video Târg de Crăciun cu produse tradiţionale româneşti, deschis în curtea Ministerului Agriculturii

Târgul de Crăciun cu produse agroalimentare tradiţionale specifice perioadei Sărbătorilor de iarnă s-a deschis vineri, fiind găzduit în curtea Ministerului Agriculturii.

1699 afișări

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a deschis vineri „Târgul de Crăciun” şi a făcut un tur al expozanţilor, înmânând diplome de participare din partea ministerului tuturor expozanţilor prezenţi.

Ministerul Agriculturii găzduieşte „Târgul de Crăciun”, în curtea instituţiei, în perioada 16-18 decembrie 2016, între orele 10.00 şi 18.00, iar duminica de la 10.00 la 16.00, eveniment în cadrul căruia vizitatorii vor putea găsi produse agro-alimentare tradiţionale specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, de la jambon afumat, cârnaţi şi brânzeturi, până la miere şi fructe (struguri, mere şi pere).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici