Video „Uşile curate”, ajutorul neaşteptat în lupta împotriva infectării cu noul coronavirus

  • Te poţi feri de coronavirus dacă nu atingi clanţele uşilor
  • Uşile automate ne sunt de mare ajutor în lupta cu noul COVID-19
  • Preţul unei uşi automate variază între 2.000 şi 8.000 de euro
1120 afișări

Cu fiecare uşă deschisă te expui riscului de infectare cu noul Covid-19. Asta pentru că foarte multe bacterii se adună pe clanţă. 

„Ca să eviţi coronavirusul e bine să nu pui mâna pe suprafeţe. Supermarket-urile ne ajută cu treaba asta, dar sunt multe locuri unde uşile sunt acţionate cu clanţe”, a explicat Andreea Strugaru, director de marketing Kadra.

Cele mai sigure uşi sunt cele care se deschid automat atunci când te apropii de ele. Le găseşti de obicei la intrarea în spitale sau în supermarketuri.

„Uşi curate, aşa le denumim noi. Sunt făcute din materiale, unele cu proprietăţi anti-bacteriene, altele care au pur şi simplu proprieta că pot fi curăţate cu substanţe agresive”, a adăugat Andreea Strugaru. 

Totodată uşile automate pot fi proiectate special stituaţiile de urgenţă, cum ar fi un incendiu. Iată cum funcţionează.

„Ceea ce-mi permite dintr-odată să am un gol foarte mare de evacuare. Am un spaţiu, un culoare de fugă mult mai mare decât de obicei”, a transmis Laurenţiu Coman, product manager Fire-Smoke-Ventilation.

„O uşă simplă glisantă poate să coste 2.000 de euro şi uşile complicate cu funcţionalităţi diverse pot să ajungă şi să depăşească şi 8.000 de euro”, a mai spus directorul de marketing Kadra. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici