ALERTĂ ÎN GERMANIA: Cel puţin trei persoane, în stare gravă după ce au fost înjunghiate/ Autorul atacului, imobilizat de primarul din Ravensburg | FOTO, VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost rănite grav vineri după-amiază, în orăşelul german Ravensburg, de un individ care a atacat cu un cuţit, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de T-online.de. Autorităţile germane nu au indicii că atacul din Ravensburg ar fi de tip terorist.

4639 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ÎN GERMANIA: Cel puţin trei persoane, în stare gravă după ce au fost înjunghiate/ Autorul atacului, imobilizat de primarul din Ravensburg | FOTO, VIDEO

ALERTĂ ÎN GERMANIA: Cel puţin trei persoane, în stare gravă după ce au fost înjunghiate (Imagine: schwaebische.de)

Autorul atacului din Ravensburg a fost imobilizat de primarul orăşelului german, Daniel Rapp, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate, iar autorităţile nu au niciun indiciu că ar fi vorba de un atac terorist, relatează Schwäbischen Zeitung.

"Nu există indicii în sensul ipotezei unui atac terorist", a declarat, sub protecţia anonimatului, un membru al comisiei de anchetă.

Potrivit altor surse, una dintre cele trei persoane rănite prezintă risc vital.

Incidentul a avut loc în centrul orăşelului Ravensburg, situat în sudul Germaniei.

"Poliţia efectuează o operaţiune în Piaţa Marien din Ravensburg. Un individ a rănit trei persoane cu un cuţit. Autorul atacului a fost arestat preventiv", au comunicat autorităţile locale.

Conform unor surse citate de publicaţia Schwäbischen Zeitung, individul a început să atace oameni la întâmplare.

Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici