Armata rusă din Siria este sub asediu. Avioane de luptă israeliene au atacat un centru de cercetare

  • Trupele ruse staţionate în Siria au avut parte de o surpriză neaşteptată
  • Patru avioane israeliene ar fi bombardat un centru de cercetare
  • Armata rusă este prezentă în teatrele de operaţiuni siriene din 2015
43521 afișări
Imaginea articolului Armata rusă din Siria este sub asediu. Avioane de luptă israeliene au atacat un centru de cercetare

Sursa foto: Hepta

Trupele ruse staţionate în Siria susţin că patru avioane israeliene au lansat un total de patru rachete de croazieră şi 16 bombe aeriene ghidate împotriva unei unităţi de cercetare din oraşul Masyaf. Atacurile au deteriorat echipamentele din unitate.

Armata siriană a reuşit să doboare două rachete şi şapte bombe ghidate cu ajutorul tunurilor antiaeriene de fabricaţie rusă.

Militarii ruşi sunt prezenţi în teatrele de operaţiuni din Siria din 2015 şi luptă de partea preşedintelui Bashar al-Assad.

De câţiva ani, Israelul a lansat atacuri asupra a ceea ce a descris drept ţinte legate de Iran în Siria, unde forţele susţinute de Teheran, inclusiv Hezbollah din Liban, s-au desfăşurat pentru a-l ajuta pe Assad să lupte împotriva trupelor antiguvernamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici