Video ATAC TERORIST la o moschee din Arabia Saudită: Cel puţin 15 persoane au fost ucise. Atentatul, revendicat de un grup afiliat reţelei Stat Islamic - VIDEO

Cel puţin 15 persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite într-un atac terorist care a vizat joi o moschee şiită din Arabia Saudită, informează Al Jazeera.

1954 afișări

UPDATE: Atentatul comis la o moschee din Arabia Saudită, revendicat de un grup afiliat reţelei Stat Islamic

Un grup afiliat reţelei teroriste sunnite Stat Islamic a revendicat atentatul sinucigaş comis joi la o moschee din Arabia Saudită, soldat cu 15 morţi, informează cotidianul The New York Times.

Atentatul a fost revendicat de grupul terorist Provincia Hijaz, afiliat reţelei teroriste sunnite Stat Islamic.

"Un mujahedin a atacat un monument apostat", a comunicat gruparea fundamentalistă sunnită pe propriul cont de Twitter.

Atentatul a avut loc la o moschee frecventată de membri ai serviciilor de securitate, în oraşul Abha, în apropierea frontierei cu Yemenul.

Un atac similar comis la o moschee şiită în luna mai a fost revendicat de reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Arabia Saudită coordonează o campanie aeriană internaţională împotriva rebelilor huthi din Yemen.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici