ATACUL comis în gara din Munchen - Procurori: "Are motivaţii islamiste" - VIDEO

Autorul atacului comis într-o gară situată la periferia oraşului german Munchen, soldat cu un mort şi trei răniţi, a acţionat din raţiuni cu caracter "islamist", anunţă Parchetul landului Bavaria, citat de presa germană.

2036 afișări
Imaginea articolului ATACUL comis în gara din Munchen - Procurori: "Are motivaţii islamiste" - VIDEO

ATACUL comis în gara din Munchen - Procurori: "Are motivaţii islamiste" (Imagine: telegraph.co.uk)

"Este vorba de un atac care aparent are motivaţii islamiste", a transmis Parchetul din oraşul Munchen.

Ministerul de Interne din landul Bavaria a comunicat că autorul atacului probabil este dependent de droguri şi alcool.

Un cetăţean german în vârstă de 27 de ani, originar din Hessen, a atacat cu un cuţit patru persoane, marţi dimineaţă, în Gara din Grafing, situată la periferia estică a oraşului Munchen. O persoană a murit, iar trei au fost rănite în incident.

În timpul atacului, individul a strigat sloganuri specifice terorismului islamist.

Autorul atacului a fost arestat preventiv.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici