Berlusconi ar fi întreţinut un harem format din 14 tinere într-un complex din Milano

Silvio Berlusconi a întreţinut cel puţin 14 tinere în apartamente dintr-un complex din afara oraşului Milano, potrivit unor informaţii provenind de la procurori, anunţă publicaţia italiană Corriere della Sera, citată de The Sunday Independent în ediţia electronică.

91 afișări
Imaginea articolului Berlusconi ar fi întreţinut un harem format din 14 tinere într-un complex din Milano

Berlusconi ar fi întreţinut un harem format din 14 tinere într-un complex din Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele 14 tinere au locuit în complexul Milano Due fără să plătească chirie şi au primit sume de bani importante din partea politicianului miliardar, în schimbul unor relaţii sexuale, potrivit publicaţiei britanice. Milano Due a fost unul dintre primele complexe cu circuit închis din Italia, construit de Berlusconi în anii '70, la începutul carierei sale de dezvoltator imobiliar. Cu parcări subterane, supermarket, baruri şi alte facilităţi, este unul dintre cele mai selecte din Milano. Când a trecut la afaceri în televiziune, Berlusconi a mutat sediul Mediaset, compania sa de televiziune, în complex.

Dar, în anii de declin, complexul a devenit şi sediul presupusului său harem. Prezenţa haremului a fost dezvăluită de Corriere della Sera sâmbătă, o altă lovitură dată imaginii premierului italian, care îşi pregăteşte apărarea contra uneia dintre cele mai grave crize ale carierei sale politice. Procurorii din Milano cer ca Berlusconi să fie judecat imediat pentru relaţii sexuale cu o prostituată minoră.

Existenţa apartamentelor a fost dezvăluită de Karima El Mahroug, o dansatoare din Maroc, cunoscută sub numele de Ruby Rubacuori (Hoaţa de inimi). Premierul a intervenit, vara trecută, pentru a o elibera din custodia poliţiei. El a spus poliţiei că o deţine pe nepoata preşedintelui Egiptului, Hosni Mubarak. "Dacă ea e nepoata lui Mubarak, eu sunt regina Nefertiti", declara un procuror.

Femeia care s-a ocupat de apartamentele din Milano Due şi de detaliile practice, Nicole Minetti, a devenit, în schimbul acestor servicii, consilier regional în cadrul partidului lui Berlusconi, potrivit publicaţiei britanice. Cele 14 tinere sunt aspirante la statutul de vedetă de televiziune, sperând să avanseze în carieră dacă se pun la dispoziţia premierului, continuă publicaţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici