Bilanţul busculadei din capitala Cambodgiei a ajuns la 456 de morţi

Busculada survenită luni seara la Phnom Penh, în ultima zi a unui festival popular tradiţional, s-a soldat cu 456 de morţi, potrivit unui nou bilanţ, anunţat miercuri de ministrul cambodgian al Afacerilor Sociale.

49 afișări
Imaginea articolului Bilanţul busculadei din capitala Cambodgiei a ajuns la 456 de morţi

Bilanţul busculadei din capitala Cambodgiei a ajuns la 456 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum că fiecare provincie a transmis raportul său (...), numărul total (al victimelor) este de 456", a declarat Ith Samheng, care conduce comisia de anchetă referitoare la această tragedie.

"Unele corpuri au fost luate direct, însă unii răniţi au murit la domiciliile lor", a adăugat el, pentru a explica această creştere a bilanţului, după ce marţi au fost anunţate 378 de decese.

Mişcările mulţimii au blocat sute de persoane pe un pod care face legătura între capitală şi Insula Diamantelor, pe fluviul Mekong, unde se desfăşurau festivităţi cu ocazia Sărbătorii Apei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici