Braverman: Marea Britanie are prea mulţi emigranţi slab calificaţi

  • Ministrul britanic de interne susţine că Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord are prea mulţi emigranţi slab pregăţiţi pentru piaţa muncii
  • Suella Braverman i-a luat în colimator inclusiv pe studenţii internaţionali
  • Emigranţii ar fi de vină pentru că nu contribuie la creşterea economiei britanice şi, pe deasupra, vin la pachet cu alte persoane aflate în întreţinere
16 afișări
Imaginea articolului Braverman: Marea Britanie are prea mulţi emigranţi slab calificaţi

Sursa foto: Profimedia

Marea Britanie are prea mulţi muncitori migranţi şi un număr foarte mare de studenţi internaţionali, care vin la pachet adesea cu persoane aflate în întreţinere, susţine noul ministru de interne al ţării, Suella Braverman.

„Avem prea mulţi muncitori slab calificaţi care vin în această ţară. Avem, de asemenea, un număr foarte mare de studenţi care preferă să înveţe aici. Problema este că acei oameni vin aici, nu lucrează sau lucrează ca necalificaţi şi nu contribuie la creşterea economiei noastre”, a declarat Braverman.

Guvernul noului prim-ministru Liz Truss şi-a propus să respecte angajamentul electoral din 2019 prin care au promis că vor reduce migraţia netă din Regat. De asemenea, guvernul britanic urmăreşte să revizuiască politica de imigraţie, din cauză că regulile post-Brexit erau prea restrictive, în special pentru locurile de muncă prost plătite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici