Campanie alegeri SUA. Un sediu al Partidului Republican a fost vizat de un atac cu materiale incendiare. O clădire adiacentă, inscripţionată cu mesaje anti-naziste

Un sediu al Partidului Republican, aflat în comitatul Orange din statul american Carolina de Nord, a fost ţinta unui atac cu materiale incendiare în cursul nopţii de duminică spre luni, au anunţat autorităţile locale, potrivit Reuters online.

4108 afișări
Imaginea articolului Campanie alegeri SUA. Un sediu al Partidului Republican a fost vizat de un atac cu materiale incendiare. O clădire adiacentă, inscripţionată cu mesaje anti-naziste

Un sediu al Partidului Republican SUA a fost vizat de un atac cu materiale incendiare

Potrivit informaţiilor disponibile, publicate pe site-ul oraşului Hillsborough, un material incendiar au fost aruncat printr-o fereastră a clădirii, iar cineva a desenat o zvastică şi cuvintele "Republicani nazişti, plecaţi din oraş ori altfel...." pe o clădire adiacentă.

"Substanţa infalmabilă ar fi incendiat interiorul clădirii, a ars o parte din mobilier şi a avariat interiorul clădirii înainte de a se stinge", se mai arată în comunicatul postat pe site-ul oraşului.

Valoarea pagubelor nu a fost încă anunţată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici