Ce se ascundea în bagajele fiicei fondatorului Huawei, când a fost arestată în Canada. „Este puţin cam jenant” FOTO

Meng Wanzhou, fiica fondatorului Huawei, avea la ea un laptop MacBook, un iPhone şi o tabletă iPad atunci când a fost arestată de autorităţile canadiene, transmite publicaţia The Verge.

17313 afișări
Imaginea articolului Ce se ascundea în bagajele fiicei fondatorului Huawei, când a fost arestată în Canada. „Este puţin cam jenant” FOTO

Pentru cine nu ştie, dispozitivele electronice enumerate mai sus sunt produse de marea rivală a Huawei, compania americană Apple.

Mai precis, Wanzhou deţine un MacBook cu ecran de 12 inci, un iPhone 7 Plus şi o tabletă iPad Pro.

Fiica fondatorului Huawei deţine funcţia de director financiar în cadrul companiei chineze, care este numărul doi pe piaţa mondială de smartphone-uri. Mai mult, Huawei produce unele dintre cele mai apreciate laptopuri ale momentului. De aceea, descoperirea făcută asupra ei este „puţin cam jenantă”, potrivit jurnalistului Sean Hollister de la The Verge.

Totodată, recent s-a aflat că Huawei va pedepsi angajaţii care folosesc smartphone-uri marca Apple, după un incident petrecut la sfârşitul anului trecut.

Totuşi, fiica fondatorului Huawei avea asupra ei şi un smartphone produs de compania pentru care lucrează. Este vorba de modelul de lux Huawei Mate 20 RS Porsche Edition.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici