Cel puţin 82 de morţi în Irak, în urma a două atacuri cu bombă care au avut loc la Bagdad

Cel puţin 82 de persoane au murit şi 200 au fost rănite în urma a două atacuri cu bombă care au avut loc la Bagdad în noaptea de sâmbătă spre duminică, au informat surse medicale şi din cadrul poliţiei, citate de Reuters online.

517 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 82 de morţi în Irak, în urma a două atacuri cu bombă care au avut loc la Bagdad

Cel puţin 82 de morţi în Irak, în urma a două atacuri cu bombă care au avut loc la Bagdad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Un camion frigorifc a explodat în districtul Karrada din Bagdad. Optzeci de persoane au murit şi cel puţin 200 au fost rănite. Atacul a fost revendicat de reţeaua Stat Islamic.

Un al doilea dispozitiv exploziv plasat pe marginea drumului a fost detonat într-o piaţă din districtul şiit al-Shaab, situat în nordul capitalei irakiene. Cel puţin două persoane au murit, potrivit poliţiei şi surselor medicale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici