Circa 3.000 de imigranţi, salvaţi în ultimele 48 de ore în Marea Mediterană

Aproximativ 3.000 de imigranţi care pluteau în derivă în Marea Mediterană au fost salvaţi de echipaje ale Pazei de Coastă italiene în ultimele 24 de ore, două persoane fiind găsite înecate, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

558 afișări
Imaginea articolului Circa 3.000 de imigranţi, salvaţi în ultimele 48 de ore în Marea Mediterană

Circa 3.000 de imigranţi, salvaţi în ultimele 48 de ore în Marea Mediterană (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În cursul zilei de miercuri, Paza de Coastă italiană a salvat 1.100 de imigranţi. Joi au fost salvate alte 1.950 de persoane.

Cel puţin doi imigranţi s-au înecat.

Conform Ministerului italian de Interne, circa 50.000 de imigranţi extracomunitari au ajuns în Italia în cursul anului 2016, cu 10 la sută mai puţini decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici