Comitetul congresional nu are probe că Administraţia Barack Obama a abuzat de prerogativele de investigare

Comitetul pentru informaţii al Camerei Reprezentanţilor a anunţat că nu a descoperit nicio probă pentru a susţine acuzaţiile preşedintelui american, Donald Trump, în legătură cu interceptarea convorbirilor sale telefonice de către fosta Administraţie de la Casa Albă, informează The Independent.

345 afișări
Imaginea articolului Comitetul congresional nu are probe că Administraţia Barack Obama a abuzat de prerogativele de investigare

Comitetul congresional nu are probe că Administraţia Obama a abuzat de prerogativele de investigare

La începutul lunii martie liderul de la Casa Albă a acuzat, fără a oferi dovezi, că predecesorul său ar fi ordonat supravegherea convorbirilor sale telefonice din biroul său din Turnul Trump, pe perioada campaniei electorale din noiembrie 2016.

Casa Albă a solicitat Congresului să investigheze acuzaţiile lui Donald Trump. Marţi, oficialii de la Casa Albă au comunicat că Donald Trump ”este foarte sigur” că acuzaţiile sale vor fi ”justificate”.

Miercuri, însă, Devin Nunes, preşedintele Comitetului pentru Informaţii al Camerei Reprezentanţilor, a declarat că nu crede că telefonul lui Donald Trump ar fi fost supravegheat.

“Aşa cum v-am spus săptămâna trecută, legat de acuzaţiile preşedintelui despre interceptarea din Turnul Trump. Nu avem dovezi că acest lucru a avut loc”, a declarat Devin Nunes.

”Şi nu cred, după ce am intervievat oameni în ultima săptămână, nu cred că a existat de fapt o interceptare în Turnul Trump”, a adăugat acesta.

”Acum voi trebuie să decideţi dacă priviţi literalmente mesajele de pe Twitter? Dacă da, atunci în mod clar preşedintele se înşeală”, a mai spus Nunes.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici